Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (2024)

  • Home
  • Verpleegkundigen
  • Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene
  • Afdeling Vrouw Moeder Kind
  • 28-36 uur per week
  • Locatie: Oost

Ga aan de slag als algemeen verpleegkundige in ons geboortecentrum en ontwikkel je tot een volwaardige kracht binnen ons team voor de middencomplexe zorg aan onze pasgeborenen en kraamvrouwen in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Solliciteer

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (1)

Over de functie

Ben jij algemeen verpleegkundige met tenminste 1 jaar ervaring in een klinische setting, enige stage- of werkervaring in ons vakgebied én ambitie om te groeien? Jij bent bijvoorbeeld een verpleegkundige die stage heeft gelopen of ervaring heeft opgedaan binnen de neonatologie of kraam. Óf je hebt voorheen als kraamverzorgende gewerkt en bent nu algemeen verpleegkundige. En misschien heb je op andere wijze ervaring opgedaan binnen de neonatologie of kraam? Ook dan komen wij graag in contact met jou!
Je werkzaamheden zullen gericht zijn op het zelfstandig verlenen van de zorg van (zieke) pasgeborenen, oftewel de neonaat en de kraamvrouw. Om je werk goed uit te kunnen voeren volg je hiervoor diverse EPA’s, ook wel onderwijsmodules genoemd, die jou theoretisch en praktisch ondersteunen in de zorg waar jij verantwoordelijk voor zal zijn (zie ook “verder ontwikkelen” hieronder over EPA-gestuurd onderwijs).

Dit pas helemaal bij jou:

  • combineren van theorie en praktijk, waardoor direct kan toepassen wat je leert
  • coachen van moeder en gezin, zodat zij ook thuis zelfstandig de zorg kunnen uitvoeren
  • elkaar helpen en steunen in de leuke en minder leuke momenten

Verder ontwikkelen?
Binnen de geboortezorg van OLVG zijn er zijn volop doorgroei mogelijkheden. Primair verricht jij je werkzaamheden in de midden-complexe zorg van onze pasgeborene. Heb je na verloop van tijd de ambitie om door te groeien naar de functie van Neonatologieverpleegkundige of Obstetrieverpleegkundige? Dan wordt met jou een passend plan gemaakt binnen de mogelijkheden van onze geboortezorg. De vervolgopleidingen binnen Nederland werken sinds kort met EPA-gestuurd onderwijs (Entrustable Professional Activities). Dit maakt dat we flexibel kunnen opleiden op de momenten dat het best passend zijn. Het volgen en afronden van bepaalde EPA’s zullen leiden tot vrijstellingen voor de vervolgopleidingen Neonatologie of Obstetrie.

Het theoretische gedeelte van de aangeboden EPA’s volg je aan deAmstel Academie. Het merendeel van het praktische deel van de opleiding wordt ingevuld binnen OLVG.De duur van het volgen van bepaalde EPA’s is afhankelijk van de gekozen route en de ervaring die je al meebrengt.

Naast de vervolgopleiding is het in OLVG ook mogelijk om je verder te ontwikkelen in de functie van hbo-verpleegkundige (regieverpleegkundige). Bekijkhieralle verpleegkundige functies bij OLVG.

Werkomgeving

Het Anna Paviljoen is het Moeder- en Kindcentrum van OLVG locatie Oost, waar ouders en kind bij elkaar blijven gedurende het gehele zorgproces, van geboorte tot ontslag. Zo wordt optimale hechting tussen kind en ouders bevorderd. Dit in zowel laag–, midden – en hoogcomplexe zorgsituaties (klikhier voor meer informatie over de werkwijze). Het Anna Paviljoen, ingericht met volledig moderne zorgsuites, is in 2014 opgeleverd. Patiënten in de regio Amsterdam bevallen graag in OLVG en daar zijn we trots op!

Je komt te werken binnen een hecht team van (gespecialiseerd) verpleegkundigen, artsen, verloskundigen, roomservice medewerkers en secretaresses. Een plek waar je je welkom voelt en een open sfeer is. We vinden het belangrijk dat jij actief bijdraagt aan je eigen ontwikkeling én de ontwikkeling en innovatie van de afdeling. Zo blijven we de beste in ons vak.

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en collega’s zich goed voelen. We werken hard én maken plezier! Zo vertelt een verpleegkundige moeder & pasgeborene: “De dag is waardevol voor ons als we er samen alles aan hebben gedaan om de patiënten tevreden naar huis te laten gaan.”

Haal ook het beste uit jezelf en laat je inspireren door onzeverpleegkundige visie.

Functie-eisen

We bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom ben jij ook een teamspeler die als geen ander weet te handelen bij acute situaties. Jouw gezonde dosis empathie zorgt ervoor dat je je kan inleven in de behoefte van de kraamvrouw en haar pasgeborene en het gezin als geheel. Ook beschik je over zelfreflectie en een proactieve houding, waardoor je in staat bent om jouw eigen ontwikkeling en leerproces vorm te geven en hulp te vragen als jij dat nodig hebt.

Dit neem je ook mee:

  • gediplomeerd verpleegkundige (BIG-geregistreerd)
  • relevante klinische werkervaring met neonaten / op de kraam is een must
Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal €2.982,- en maximaal €4.015,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week) in FWG-schaal 45 cao ziekenhuizen
  • een contract voor de duur van één jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
  • kostendekkende OV-reiskostenvergoeding
  • flexibele reiskostenregeling, waarbij jij iedere dag kunt kiezen welk vervoer jou het beste uitkomt
  • eindejaarsuitkering van ruim 8%
  • vakantiegeld van ruim 8%
  • 144 uur vakantieverlof
  • persoonlijk levensfasebudget van 57 uur extra verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen
  • sterk in je werk programma: met coaching en ontwikkelmogelijkheden, peersupport en gezonde maaltijd in de nacht.
  • pensioenregeling bij PFZW
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ, Zilveren Kruis Achmea of Zorg en Zekerheid
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zoals de mogelijkheid om een nieuwe telefoon, fiets of laptop met belastingvoordeel aan te schaffen

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (3)

Eileen Huits (zij / haar) Recruiter Bel recruiter 06 - 48507657

Interesse in deze vacature?

Benieuwd wat OLVG jou als algemeen verpleegkundigemedium care pasgeborene kan bieden? Solliciteer direct (en zeker vóór dinsdag 6augustus).

Neem voor informatie contact op met Jos Jacobs, teamleider Neonatologie, via 020-5992587.

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naarrecruitment@olvg.nl.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (4)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (5)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (6)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (7)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

24-36 uur | OostOp de Hartcatheterisatiekamer (HCK) van OLVG zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van coronaire diagnostiek en behandeling, elektrofysiologische (ritme en geleiding) diagnostiek…Bekijk vacature
Adviseur kwaliteit en innovatie Hart-longcentrum16-24 uur | OostAls adviseur kwaliteit en innovatie ben jij de drijvende kracht als het gaat om het signaleren, adviseren, analyseren, implementeren en borgen van alle zaken omtrent kwaliteit van zorg…Bekijk vacature
Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene28-36 uur | OostBen jij algemeen verpleegkundige met tenminste 1 jaar ervaring in een klinische setting, enige stage- of werkervaring in ons vakgebied én ambitie om te groeien? Jij bent bijvoorbeeld…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Verpleegkunde

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature Algemeen verpleegkundige medium care pasgeborene (2024)

FAQs

Wat verdient een medium care verpleegkundige? ›

Een salaris tussen de €3574 en €4482 bruto per maand (schaal 8aM) als Medium Care verpleegkundige, op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Wat is een medium care verpleegkundige? ›

De mediumcareverpleegkundige draagt zorg voor volwassen patiënten die zijn opgenomen via de Intensive Care, de Spoedeisende Hulp, de verpleegafdeling of na een operatie. De patiënten op de Medium care afdeling verkeren in een situatie die onvoldoende acuut is voor de IC en nog niet stabiel is voor de verpleegafdeling.

Wat is de best betaalde verpleegkundige baan? ›

Salariswijzer gerelateerde functies
#BeroepGem. salaris p/m
1Psychiatrisch Verpleegkundige€ 3.420
2IC Verpleegkundige€ 3.510
3Wijkverpleegkundige€ 3.345
4SEH Verpleegkundige€ 3.575
11 more rows

Is verpleegkundige goed betaald? ›

Gemiddeld salaris verpleegkundige

Een MBO-verpleegkundige verdient gemiddeld € 2.497,50 per maand*. Voor een HBO-verpleegkundige bedraagt het gemiddelde salaris € 3.178,- per maand**.

Wat is het verschil tussen intensive care en medium care? ›

IC en MC, het verschil

Medische apparatuur neemt de lichaamsfuncties, zoals de ademhaling, bloedsomloop, nierfunctie en spijsvertering, dan tijdelijk over. Op de MC liggen patiënten die iets minder ernstig ziek zijn. Op deze afdeling is dan ook minder apparatuur aanwezig die de vitale functies ondersteunen.

Waarom medium care? ›

Bij complexe problemen kan een langdurige, intensieve behandeling nodig zijn. De artsen en IC-verpleegkundigen bewaken de orgaanfuncties met apparatuur en onderzoeken. Wanneer de toestand van een patiënt het toelaat, kan deze terugkeren naar een Medium Care of verpleegafdeling.

Wat is een mammacare verpleegkundige? ›

Rol van de mammacareverpleegkundige

uw ziekte. de behandeling. de genezing van de wond of problemen daarmee. problemen die u en uw partner hebben door uw ziekte, zoals angst, onzekerheid en vermoeidheid.

Wat is het netto salaris van een verpleegkundige? ›

Afhankelijk van je ervaring, of je bijvoorbeeld als IC verpleegkundige werkt, en welke salarisschaal verpleegkundige van toepassing is, kunnen de bedragen variëren. Het gemiddelde salaris voor een hbo verpleegkundige ligt rond de €3.193,- netto per maand*.

Wat verdien je als gespecialiseerd verpleegkundige? ›

Hoeveel verdient een Verpleegkundig Specialist gemiddeld in Nederland? Een Verpleegkundig Specialist in Nederland verdient gemiddeld € 4.455 bruto per maand.

Hoeveel verdient een medisch verpleegkundige? ›

Met een diploma zorgkundige begin je met ongeveer 2.326 euro bruto per maand. Samen met het aantal dienstjaren stijgt je salaris aanzienlijk. Zo kan je als bachelor verpleegkunde na 35 jaar dienst rekenen op een 4.294 euro bruto per maand.

Wat verdient een verpleegkundige gemiddeld per uur? ›

Het gemiddeld maandsalaris van Verpleegkundigen in Nederland ligt tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto. Hierbij ligt het gemiddelde uurtarief tussen de € 15,- en € 25,-, maar dit is natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring en functie.

Top Articles
Wharton Busted Newspaper
Introduction to the thinkorswim® Desktop Platform
Extranet Landing Page Delta
Lc Auto Sales Irving
W B Crumel Funeral Home Obituaries
ACTS Occupational and Physical Therapy
Mapgeo Nantucket
Frank 26 Forum
Salon Armandeus Nona Park
Omniplex Cinema Dublin - Rathmines | Cinema Listings
Craigslist Pets Longview Tx
Missed Connections Dayton Ohio
Ups Store Near Publix
Ubreakifix Laptop Repair
Equity Livestock Altoona Market Report
Four-Legged Friday: Meet Tuscaloosa's Adoptable All-Stars Cub & Pickle
Berkeley Law Bookstore
630251.S - CCB-PWRIO-05 - Vision Systems - Vision Systems In-Sight, Cognex - InSight 2800 Series - Accessories Cables / Brackets IS28XX -
Cocaine Bear Showtimes Near Harkins Cerritos
Craigslist Goats For Sale By Owner Near Me
The Eye Doctors North Topeka
Used Safari Condo Alto R1723 For Sale
Becker-Hunt Funeral Home Obituaries
‘There’s no Planet B’: UNLV first Nevada university to launch climate change plan
Melanin - Altmeyers Enzyklopädie - Fachbereich Dermatologie
Bj지밍
Toonily.cim
Dom's Westgate Pizza Photos
Is Costco Gas Good? Quality, Cost & Benefits | Ridester
Virtualrewardcenter.com/Activate
Gold Bowl Vidalia La Menu
Sotyktu Pronounce
Shaw Funeral Home Vici Oklahoma
Uw Madison Mechanical Engineering Flowchart
Ny Trapping Forum
Theater X Orange Heights Florida
Shorkie: The Perfect Dog Breed for Families
Jodie Sweetin Breast Reduction
Ups Customer Center Locations
Best Upscale Restaurants In Denver
100K NOTES - [DEEPWOKEN - DEEP WOKEN - ROBLOX] | ID 217435304 | PlayerAuctions
Craigslist For Port Huron Michigan
Did You Hear About Worksheet Answers Page 211
Dc Networks Claimant Services
Networks Guided Reading Activity
Ten Conservative Principles
Broadcastify Thurston County
1 Filmy4Wap In
Kayla Simmons Of Leak
Busted Newspaper Lynchburg County VA Mugshots
Union Corners Obgyn
Mcknet Workday
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6555

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.